Learning Centre – Hur vi utvecklar och förankrar kunskap

Hos FUGL LEONHARDT kan ett kompetenslyft genomföras på många olika sätt. Vi erbjuder utbildning i teamwork och arbetar samtidigt med den enskilde medarbetarens strategier för att tillägna sig ny kunskap.

Vi vill inte att en ny kurs ”bara” ska bli ännu en mapp i bokhyllan. Vi kryddar våra utbildningar/kurser med teoretisk och praktisk kunskap, med utgångspunkt i företagets värderingar och DNA och i den enskilde kursdeltagarens sätt att utföra sina arbetsuppgifter.

Alla våra utbildare presenterar användbara fallstudier från den verkliga världen och hålller sig ständigt uppdaterade.

Vi rekommenderar att processen följs upp och förstärks av olika uppföljningsmodeller, så att den nyvunna kunskapen förankras i det dagliga arbetet.

Inspirationssamtal

 Blås nytt liv i ditt team

Ett inspirationssamtal kan fungera som en kickstart eller en omstart av den kraft som utvecklas när laget, medarbetarna, gör sitt bästa, sprudlar av arbetsglädje och engagemang – och med sina topprestationer är goda ambassadörer för ditt företag. Inspirationssamtal organiseras kring ett ämnesområde som ni tycker är relevant – men vi är experter på försäljning, värdskap, service, motivation, förändring och företagsvärderingar/DNA.  Ett inspirationssamtal pågår i regel mellan 2-4 timmar.

Kontakta oss

Liksom för alla våra övriga tjänster kan du räkna med att höra från oss inom 24 timmar.

T: (+45) 77 33 00 00
E: rec@fuglleonhardt.dk