FUGL LEONHARDT

Rekrytering, utbildning, utveckling och bevarande av goda värderingar inom företaget ligger till grund för  FUGL LEONHARDT.

FUGL LEONHARDTs anställda och associerade konsulter besitter alla en hög grad av professionalism och har en passion för att skapa goda resultat för ditt företag.

Företagskultur och värderingar.

Vi arbetar målinriktat och passionerat med de uppdrag vi tar oss an för att uppnå bästa möjliga resultat och tillföra värde både för kunder och kandidater.

Ärlighet och noggrannhet ligger till grund för vårt arbete och vår framgång.

Vi prioriterar att arbeta systematiskt för att säkerställa en genomgående hög kvalitet,och vi lägger särskild vikt vid att kunna erbjuda våra samarbetspartners  en värdeskapande lösning. FUGL LEONHARDT agerar snabbteffektivt och ligger gärna steget före, utan att för den skull kompromissa när det gäller kvaliteten.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig.

Liksom för alla våra övriga tjänster kan du räkna med att höra från oss inom 24 timmar.

T: (+45) 77 33 00 00
E: rec@fuglleonhardt.dk

Teamet

 Suzette Fugl
Suzette FuglKonsult, hela Danmark

Kontakt: +45 22 21 84 89

Jag har 25 års erfarenhet från servicebranschen, både nationellt och internationellt. Jag inledde min karriär som reseledare i många utomeuropeiska länder innan jag grundade min egen incomingbyrå på Bali.

Läs mer om Suzette
Connie Leonhardt
Connie LeonhardtKonsult, hela Danmark

Kontakt: +45 40 15 84 64

Jag har 16 års erfarenhet av rekrytering och karriärrådgivning, utöver framtagande av utbildningar och strategiutveckling inom egen verksamhet. Innan dess var jag aktiv inom hotellnäringen i 15 år, både som medarbetare och chef.

Läs mer om Connie
Lone Møller
Lone MøllerKonsult, Jylland och Fyn

Kontakt: +45 24 46 90 64

Oavsett om jag undervisar, löser rekryteringsuppdrag eller agerar rådgivare/coach, gör jag det med utgångspunkt i min bakgrund, med 9 års erfarenhet som egenanställd affärscoach i kombination med mer än 20 års erfarenhet från hotellbranschen

Läs mer om Lone
Katrine Gibhardt Jensen
Katrine Gibhardt Jensen Studentanställd

Kontakt: +45 23 81 87 86

Som studentanställd hos FUGL & LEONHARDT har jag möjlighet att arbeta med digital media och besöksnäring, som är mina stora intressen. Parallellt med dessa arbetsuppgifter läser jag även en kandidatutbildning i företagsekonomi vid Copenhagen Business School (CBS) med fokus på marknadsföring och digitala medier. Mitt intresse för besöksnäringen väcktes efter studier inom ämnesområdet på CBS, samt genom min studentanställning hos BC Hospitality Group.

Läs mer om Katrine