SUZETTE FUGL

25 års erfarenhet från servicebranschen, både nationellt och internationellt. Jag inledde min karriär som reseledare i många utomeuropeiska länder innan jag grundade min egen incomingbyrå på Bali. När jag återvände till Danmark fick jag anställning som områdes- och försäljningschef inom ”Group och Events” på American Express. Där var jag event- och kundansvarig för Norge, Sverige och Danmark. Detta arbete ledde mig vidare till Scandic Copenhagen, där jag sedan arbetade som försäljningsdirektör.

Drömmen om att bli egenanställd föddes och jag grundade Eli & Fugl AB tillsammans med en kollega. Eli & Fugl´s huvudsakliga tjänsteerbjudanden var försäljning, tjänster, coachning och utbildning samt personalutveckling. Efter 5 år som egenanställd fick jag ett erbjudande om att bli biträdande försäljningschef på Crowne Plaza, som ingår i BC Hospitality Group.

Försäljningsjobbet följdes av en tjänst som VD för Group HR för BC Hospitality Group. Här arbetade jag målmedvetet med processeffektivisering, sammanslagningar, utbildning och trivselfrågor, utveckling och traditionellt HR-arbete.

Jag har fokuserat på att skapa framgång för den enskilda individen, vare sig det handlar om karriärrådgivning, ett nytt jobb eller att sälja rätt produkt. Jag brinner för försäljning, utbildning och undervisning och upplever att min egen inneboende rytm är väl anpassad till den hektiska turist- och servicebranschen.

Jeg har fokus på at skabe succes for det enkelte menneske, hvad enten det handler om karriere rådgivning, et nyt job eller at sælge det helt rigtige produkt – jeg brænder for salg, træning og uddannelse – og finder min naturlige rytme ligger godt op af den hektiske turist og servicebranche.

Läs om Connie Leonhardt >

Läs om Christina Gotthard Graae >

Läs mere om Lone Møller>

Läs mere om Katrine Gibhardt >

Konsult

Du är alltid välkommen att kontakta mig på:
T: (+45) 22 21 84 89
E: suzette@fuglleonhardt.dk