FUGL LEONHARDT fokuserar på DIN framgång!

Effektiv rekrytering bygger på engagemang, tillit och trovärdighet. Vi på FUGL LEONHARDT fokuserar på DIN framgång och hjälper gärna till att hitta det rätta jobbet eller företaget.

Vår styrka är besöksnäringen, där vi är verksamma på alla nivåer från toppchefer till arbetsledare, receptionister, kockar och serveringspersonal. Du kan hålla dig uppdaterad om lediga tjänster på vår webbsida och om du har lagt upp ditt CV i vår CV-databas kontaktar vi dig även när vi arbetar med de många tjänster som inte annonserats ut.

Om du är osäker på om du har hamnat rätt i karriären, eller om du bara behöver rådgivning inför ditt nästa karriärsteg, bistår vi dig gärna. Du får vägledning och tips om hur du skriver en riktigt bra jobbansökan, skapar ett verkligt starkt CV och genomför en lyckad anställningsintervju. Vi tvekar inte att dra nytta av vårt omfattande nätverk och vi har ständigt ett finger på pulsen i branschen – vi vet vad som händer och vem det pratas om.

Vår CV-bank är uppbyggd på ett sätt som gör att du enkelt och diskret kan lägga upp din personliga information, vare sig du är aktivt eller passivt arbetssökande. Dessutom har du möjlighet att skapa en jobbagent, som kommer att meddela dig när en ledig tjänst matchar din profil.

All information behandlas med yttersta diskretion.

Registrera dig i CV-banken

Registrera dig gärna i CV-banken, så kontaktar vi dig när vi har en relevant ledig tjänst.

Det är fullständigt konfidentiellt och helt utan förpliktelser.

REGISTRERA DIG I VÅR CV-BANK

Uppdatera ditt CV

Har du brug for at rette eller opdatere dit CV, så klik på linket herunder.

Uppdatera ditt CV

Nya tjänster

Se de senast utannonserade tjänsterna

Se tjänster